آیا فتوکپی رنگی جرم محسوب می شود؟

هرآنچه در مورد صنعت چاپ می خواهید

آیا فتوکپی رنگی جرم محسوب می شود؟

۳۱۷ بازديد

آیا فتوکپی رنگی جرم محسوب می شود؟

قبل از پاسخ به این سوال باید بدانید که خود برگه کپی شده در  دادگاه و مراکز حقوقی فاقد اعتبار بوده مگر آنکه اصل سند همراه با کپی به دادگاه یا هر مرکز حقوقی دیگر ارائه شود. در غیر این صورت کپی رنگی هیچ سندیت و اعتباری نداشته و نه جرم محسوب می شود و نه یک سند رسمی. بنابراین در این شرایط هیچ گونه جرمی شامل کپی رنگی نخواهد بود.

بعد از آن که متوجه شدیم کپی هر سند در دادگاه و مراکز حقوقی بدون داشتن سند اصلی هیچ گونه اعتباری ندارد، بهتر است که به این سوال نیز پاسخ داده شود که آیا دستکاری در فتوکپی اسناد مانند تغییر تاریخ، تغییر نام ها، تغییر در مساحت و متراژ در مورد اسناد ملکی و غیره نیز جرم محسوب می شود یا خیر؟ در این گونه موارد در صورتی که شاکی اصل سند را در اختیار داشته باشد می تواند از فرد مذکور به عنوان جعل سند شکایت کرده و دادگاه نیز وی را مجرم شناخته و محکوم خواهد کرد. اما در صورتی که شاکی هیچ گونه سند اصلی از فتوکپی رنگی در دست نداشته باشد، شکایت وی راه به جایی نبرده و تغییر در سند فتوکپی شده به عنوان جرم اثبات نمی شود.

آیا در صورت نبودن سند اصلی، مهر کپی برابر اصل در فتوکپی رنگی یا غیر رنگی می تواند اعتبار سند را تایید کند یا خیر؟ در موارد بسیاری مانند تاییدیه های تحصیلی که شما برای ثبت نام در دانشگاه دیگر و یا استخدام در مراکز دولتی و خصوصی ارائه می دهید، ممکن است قابل قبول باشد و دانشگاه و ارگان دولتی مورد نظر سند کپی شده را از شما بپذرید. اما در صورتی که سند را برای مراجع قضایی و مهم تری نیاز داشته باشید اوضاع کمی سخت گیرانه تر است. در این موارد مهرهای رایجی که در بانک ها و ادارات مختلف روی کپی زده می شود فاقد اعتبار بوده و دادگاه فقط مهرهای مراکز خاصی مانند رفتر اسناد رسمی، وکیل رسمی دادگاه و یا دادگستری را می پذیرد... فتوکپی رنگی...ادامه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.